L’equip polític de Junts per l’Espluga ha fet pública la llista amb la qual concorrerà a les eleccions del pròxim 28 de maig. El grup ha triat la plaça de Sant Isidre per, juntament amb el secretari general del partit, Jordi Turull, per ensenyar a la ciutadania les cares que confeccionen la seva candidatura.

ÀUDIO: L’alcaldable de Junts per l’Espluga, Jordi Torre, destaca que es tracta d’una llista variada

La llista encapçalada per Jordi Torre renova més de la meitat dels integrants. Per un costat, entre les primeres posicions destaca Isabel Tomás com a cara nova, mentre que els actuals regidors Moisés Ferrete i Rosa Sánchez ocupen la posició número 2 i 5, respectivament. Qui reapareix al quart lloc capdavant de Junts és Joan Amigó, històric regidor de CiU que en l’anterior mandat (2015-2019) va tancar una etapa de 28 anys al consistori.

A aquests noms s’hi sumen noves cares d’edats i procedències variades, de diverses parts del municipi i que, segons el partit, aporten diferents punts de vista. La número 6 és Anna Hernández que s’estrena en política. La segueixen Àlex Manole, Carmen Chica, Josep Maria Boqué i Karen MartInez. Miquel Trullols tanca la candidatura.

La llista de Junts per l’Espluga es completa amb els següents substituts:

  • 12 Àngel Fernández
  • 13 Clara Sans
  • 14 Arnau Roig
  • 15 Sònia Heredia
  • 16 Marc Roca
  • 17 Isabel Villegas
  • 18 Miquel Moya
  • 19 Dolores Mesas
  • 20 Joan Sabaté
  • 21 Maria Àngela Anguera

Durant l’acte hi ha estat present el secretari general de Junts per l’Espluga, Jordi Turull, que ha evocat la seva nostàlgia per l’Espluga recordant que habitualment rebia la revista ‘El Francolí’ a la presó. Ha aprofitat l’acte per demanar el vot en benefici de la vila, però també per lluitar contra l’opressió de Catalunya.

ÀUDIO: El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, s’expressa a favor de la candidatura municipal