Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Valls van detenir dilluns passat a l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà), tres homes d’entre 26 i 32 anys, com a presumptes autors d’un robatori amb força al mateix municipi.

Els fets va tenir lloc dilluns passat pels volts de les 22.00 hores quan les patrulles van rebre l’avís d’un possible robatori amb força en un domicili de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà). Mentre alguns agents es van desplaçar directament fins al lloc, altres van iniciar la recerca de possibles sospitosos en zones pròximes. A menys d’un quilòmetre de la casa, una patrulla va aturar un vehicle amb tres ocupants.

En l’escorcoll, els mossos van trobar guants, tornavisos, llanternes, brides, becs de lloro i tota mena d’eines. Així mateix, els tres homes duien més de 500 euros en bitllets. Els tres homes van oferir arguments contradictoris i incongruents i finalment van ser detinguts en comprovar que es tractava dels lladres que van accedir dins de la casa i que duien la mateixa roba posada. Actualment s’està fent gestions per determinar la procedència de tot el material intervingut, la major part del qual podria haver estat sostrets en altres robatoris.

Els mossos van constatar que els lladres van forçar una finestra per entrar dins de la casa i remenar l’interior d’armaris i calaixos.

Els primers tres detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després dimecres passat després de declarar davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls.