Un grup de tretze organitzadors de circuits turístics generalistes procedents de Benelux han visitat el Monestir de Poblet en un recorregut  per la Costa Daurada i Terres de l’Ebre per conèixer el tram 2 del Grand Tour de Catalunya Tarragona-Lleida

Durant la seva estada, el grup ha realitzat un intens programa de visites organitzat per l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Costa Daurada i que ha comptat amb la col·laboració del servei de turisme del Consell Comarcal Conca de Barberà en les gestions amb el monestir. L’objectiu del viatge és donar-los una visió global del tram 2 corresponent al Gran Tour de Catalunya Tarragona-Lleida. Amb aquest viatge, els agents de viatges han pogut viure de primera mà l’experiència de visitar el monestir de Poblet i conèixer totes les possibilitats.

Diversos municipis de la Conca formen part del recorregut

El Grand Tour de Catalunya (GTC) és un itinerari per conèixer, descobrir, viure, tastar i gaudir de Catalunya en vehicle. Per a aquell viatger que vol aprofundir en una part concreta de la ruta, el Grand Tour de Catalunya es divideix en 5 trams.

La Conca de Barberà forma part del tram 2 del Gran Tour que parteix de la ciutat de Tarragona ressegueix el litoral de la Costa Daurada i s’endinsa cap a l’interior seguint el curs del riu Ebre passant per Montblanc, l’Espluga de Francolí i Vimbodí i Poblet, a La Ruta del Cister, fins a arribar a Lleida.