És una de les propostes del partit de cara a la propera legislatura i que figurarà al seu programa electoral. Els republicans creuen que tant el pavelló municipal com el pavelló del Casal Montblanquí estan saturats de gent i no tenen més espai ni hores per acollir noves activitats esportives. Asseguren que són demandes que han recollit de les entitats esportives.

ÀUDIO: L’alcaldable d’Esquerra Montblanc, Oriol Pallissó presenta el projecte d’un nou pavelló

Esquerra explica que s’ha de buscar la millor ubicació per a la nova instal·lació, però una d’elles és construir el nou pavelló al terreny que hi ha a tocar del camp de futbol. També posen sobre la taula l’opció de compartir-ho amb l’escola. També proposen, en matèria esportiva, la realització d’un pla d’actuació urgent per millorar les mancances de la zona esportiva actual així com impulsar l’esport base i l’esport femení.

Durant la roda de premsa on s’han presentat les propostes en matèria esportiva, en resposta als periodistes sobre la piscina coberta, el candidat d’Esquerra ha assegurat que ara mateix no és viable poder-la construir.

ÀUDIO: Oriol Pallissó explica els motius pels quals no és viable la piscina coberta