Junts per Montblanc va omplir aquest dissabte al migdia la plaça dels Àngels de Montblanc per presentar la totalitat de la seva candidatura. Marc Vinya, el cap de llista, va assegurar que es presenten per guanyar les eleccions. “Estic segur que guanyarem i tindrem l’alcaldia”, ha dit en començar l’acte.

ÀUDIO: El candidat de Junts per Montblanc, Marc Vinya, assegura que es presenten per guanyar les eleccions

Durant l’acte d’aquest es van conèixer tots els integrants de la candidatura. Es va desvetllar el número 11, que ocuparà Enric Sans i Iban Casanovas tancarà la llista com a número 13. La setmana passada també es va donar a conèixer que Montser Ruiz ocuparà el número 9 i Mònica Arasa el 12.

També es van conèixer els suplents de la candidatura, fins al número 23. Sonia Romero serà la número 14 i Aaron Rivas el 15. Destaquen també Ismael Porta al número 20, Montse Güell al 21 i Manel Requena, qui va ser regidor a l’Ajuntament, tancarà la llista de suplents ocupant el número 23.

Durant la presentació de la llista també es va donar a conèixer algunes de les propostes del partit per les eleccions municipals. Destaca la idea de construir un hospital lleuger comarcal, per ampliar els serveis sanitaris que ara té la Conca. També la recuperació del centre de dia, de crear uns bons comercials i d’incentivar el turisme cultural i esportiu.

ÀUDIO: La candidata de Junts per Montblanc, Raquel Huguet, parla d’alguna de les prioritats del partit