200 persones van celebrar la segona edició del Mini Solivella Pop aquest passat dissabte. Amb entrades esgotades, la tarda del 15 d’abril es va iniciar la segona edició del festival a la Conca de Barberà amb Quimi Portet com a cap de cartell. També hi va ser present el músic Jordi Lanuza, del grup Inspira.

ÀUDIO: La regidora de Cultura de Solivella, Sílvia Iturria, parla de la venda d’entrades

Al llarg de la tarda i fins entrada la nit la plaça del Castell es va omplir de famílies, música i tallers per tots els públics organitzats per l’equip El Formiguer, format amb gent de la comarca.

L’organització valora favorablement el canvi de dates, ja que l’any anterior es va celebrar a l’estiu i aquest cop s’ha traslladat als mesos de primavera. Tot i això, l’edició d’enguany queda en interrogant a causa dels canvis polítics que pugui patir el municipi.

ÀUDIO: Sílvia Iturria destaca el futur incert del festival

Un festival amb més de 10 anys d’història

El Mini Pop és un festival amb més de 10 anys d’història que va néixer a la ciutat de Tarragona i que agrupa públics de totes les edats amb la intenció de poder oferir concerts pels adults, però que eS puguin gaudir en família. L’any 2022 la proposta es va traslladar a Solivella on enguany repetiran espai, a la plaça del Castell.