Un any més, la Festa de les Pubilles s’ha celebrat a Sarral per commemorar la majoria d’edat de les joves del municipi. En aquest cas han sigut 9 les protagonistes d’aquesta festa tradicional. Les joves s’han encarregat de l’organització de la festa i de la realització de tots els actes de la jornada.

La festa es va celebrar el 9 d’abril i es va iniciar amb una xaranga pels carrers de Sarral des de ben d’hora al matí fins a l’Ajuntament, on les Pubilles de l’any anterior van proclamar les d’enguany amb la banda típica catalana. La celebració va continuar amb un vermut musical al Passeig del 8è centenari amb més de 300 participants.

El dia va transcórrer passant pel tradicional ball de Tarda i el ball del Ramallet, i després el ball amb els pares. A la nit, cap a la 1 de la matinada es va fer el Ball de Gala, on cada pubilla va ballar amb la parella escollida a la Sala Recreativa, on les protagonistes i acompanyants van ser coberts amb serpentines tancant un any més aquesta tradició.