L’institut Martí l’Humà de Montblanc estrenarà, el proper curs 2023-2024, un nou cicle de grau mitjà. Es tracta del cicle d’atenció a les persones en situació de dependència. Se suma, així, al de manteniment electromecànic i el de gestió administrativa que ja es duen a terme al centre. També es tornarà a realitzar, serà ja el tercer curs, el cicle de grau superior d’energies renovables, l’únic actualment d’aquestes característiques a la comarca.

La preinscripció a la formació professional ha arrencat aquest dimecres 12 d’abril i es fa de forma totalment electrònica. És la primera vegada que s’avança tant en el calendari amb l’objectiu d’evitar els problemes de falta d’assignació de places dels altres anys. També s’avança tot el procediment, de manera que tot l’alumnat sàpiga, el 31 de juliol, la plaça que té assignada i pugui començar les classes des del primer dia.

El govern incrementa el pressupost per la formació professional en 175,7 milions d’euros, arribant als 901 milions. Això permetrà, també, augmentar el nombre de places en un 6,42%.