La capella de l’antic Hospital de Santa Magdalena de Montblanc acollirà el proper 14 d’abril, a les 7 de la tarda, la presentació del llibre ‘Montblanc desaparegut’ dels historiadors montblanquins Àlex Rebollo i Albert Carreras. La publicació està editada per l’Editorial Efadós amb la col·laboració de l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc.

El volum, emmarcat en la col·lecció ‘Catalunya desapareguda’, proposa al lector un recorregut pels diversos carrers i places de Montblanc, des de finals del segle XIX i fins als anys seixanta del segle XX, a través d’una acurada selecció de fotografies històriques procedents d’arxius com l’Arxiu Nacional de Catalunya, el de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya o l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà.

El volum se suma al llibre ‘Poblet desaparegut’ que el mateix Àlex Rebollo va presentar amb l’historiador conquenc Damià Amorós fa unes setmanes i que també s’inclou a la col·lecció ‘Catalunya desapareguda’.