Un any més, la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí se suma a les activitats ‘Biblioteques amb DO’ que es programen al llarg de Catalunya i ho fa amb diverses activitats. El programa inclou un tast de vins al Celler Rendé Masdéu, amb un maridatge de tres vins, una visita al celler i una visita a l’exposició de la riuada.

A més, hi haurà una activitat transversal per al públic adult anomenada Vinèfils, que abordarà la influència que ha tingut el vi en el món del cinema, en especial als països mediterranis. Aquesta activitat estarà a càrrec de Mireia Iniesta, vicepresidenta de la junta de la Federació catalana de cineclubs. També es realitzaran xerrades amb el plaer de l’art, on el vi també estarà present, així com al club de lectura adult.

‘Biblioteques amb DO’ compta amb més de 70 biblioteques, i va ser iniciat el 2013 amb 25 biblioteques i una extensa xarxa de col·laboradors tant del sector públic com del privat, a nivell local i nacional.