L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí anirà un any més a competir al Dance World Cup que enguany se celebrarà del 30 de juny al 8 de juliol a Braga, Portugal. Cinc coreografies participaran en aquesta nova edició després de quedar classificades durant aquest cap de setmana.

Concretament, es tracta de “Kintsugi” d’Èlia Romero i Roger Carayol que ha obtingut medalla d’or; “Spiriti Affini” d’Emma Bonet i Arlet Fabregat també amb medalla d’or; “Las Señales de tus ojos” d’Èlia Romero amb medalla de plata, “Dance is the answer” de Roger Carayol amb medalla de plata i “Beethoven” de Queralt F., Guiomar M. i Carlota L. amb una quarta posició. Les coreografies es van elegir aquest passat cap de setmana a Burgos.

Tres coreografies classificades l’any 2022

L’any passat l’Escola ja va tancar la temporada de competicions amb bons resultats i tres coreografies participants al Dance World Cup que es van classificar entre les 25 primeres posicions del mundial. Les coreografies classificades per la final Mundial van ser: “Why not” de Mar Foguet, “Tempus Fugit” d’Emma Bonet, Arlet Fabregat, Queralt Franquès i Guiomar Morlans i “A primera vista” d’Èlia Romero.