Aquest passat dissabte el professorat de l’Escola Municipal de Música va dur a terme el tercer i últim concert del cicle estable de concerts de l’Espluga de Francolí. El teatre del Casal estava ple de persones que van poder gaudir d’un repertori variat per petits i grans i interpretat pels diversos professors, que van aconseguir que el concert fos tot un èxit.

El concert es va basar amb les bandes sonores de pel·lícules conegudes, unes peces arranjades especialment per l’ocasió pel professor de l’Escola Municipal de Música, Anton Florenza Fabregat. El concert va anar a càrrec dels 9 professors i professores de l’escola de música: Ester Alonso (flauta), Sara Hernández (clarinet), Óscar Ribera (bateria), Sergi Esparza (piano), M. José Buendia (guitarra clàssica), José Ramon Ibaceta (guitarra elèctrica), Luís Peña (violí), Jordi Gallén (violoncel), Anton Florenza (contrabaix).

El cicle va començar el dia 11 de febrer amb el Trio Scherzo i la seva “Música per al record”, seguit de l’11 de març de l’artista internacional Matthew Simon Quartet amb un concert de jazz mitjançant la selecció de temes històrics i interpretacions de trompetistes.

Professors de l’escola de música en el darrer concert del cicle estable (Imatge: Antoni Sabaté)

L’EFMR emetrà el concert del professorat de l’Escola Municipal de Música

L’Espluga FM Ràdio oferirà l’emissió del darrer concert del cicle estable de concerts que va interpretar el professorat de l’Escola Municipal de Música. El concert s’emetrà íntegrament aquest dimecres, 5 d’abril, a les 20 h i divendres, 7 d’abril, a les 12 h pel 107.4 FM, el web EFMR.cat i el canal de la TDT.