Montblanc Progressa, el partit de l’alcalde Josep Andreu, ja ha fet públics tots els noms de la seva candidatura a les municipals. Es mantenen entre els 5 primers llocs tots els actuals regidors, excepte Francesc Benet que tancarà la llista. La formació incorpora un bon grapat de perfils nous i independents.

La candidatura que encapçala l’actual alcalde, Josep Andreu, la tancarà la seva mà dreta fins ara, Francesc Benet. Als ja confirmats Marià Gomis i Anna Lafebre s’hi afegeixen la resta d’apostes de Junts per Catalunya a la capital de la Conca de Barberà. Els números 4 i 5 no són nous; són els actuals regidors de govern, Núria Besora i Santi Porta. Els perfils nous i independents se succeïxen a partir de la sisena posició, que ocuparà Neus Martí. En canvi, la cap local de Junts, Laura Calvo, serà ja la número 10. Andreu destaca, sobretot, la diversitat de la llista.

I a més de desvelar els candidats, Josep Andreu també va revelar un dels motius que l’han empès a repetir com a alcaldable. És la implantació del nou polígon logístic de Cimalsa. Destaca que suposa un gran repte i que serà crucial per a Montblanc. I, de retruc, la formació remarca la necessitat de crear nou habitatge i d’atreure nous serveis al municipi.

El cap de llista de Montblanc Progressa va ressaltar, alhora, la confluència d’altres projectes, com la millora de l’entorn del Pont Vell, la recuperació de la zona de la Vall o l’obertura del túnel del Coll de Lilla.

Membres de la llista de Montblanc Progressa

 1. Josep Andreu
 2. Marià Gomis
 3. Anna Lafebre
 4. Núria Besora
 5. Santi Porta
 6. Neus Martí
 7. Pere Roselló
 8. Ester Cots
 9. Achraf Charki
 10. Laura Calvo
 11. Josep Fuguet
 12. Sandra Vizcarra
 13. Francesc Benet
 14. Nerea Esplugues (1r suplent)
 15. Antoni Sánchez (2n suplent)
 16. Enric Balauder (3r suplent)
 17. Montse Escoté (4t suplent)
 18. Àngel Torija (5è suplent)