9de3 és el nou repte creat a Sarral per promoure el senderisme al terme municipal. Des de l’abril fins al mes de desembre s’organitzaran un total de 9 circuits d’entre 13 i 17 quilòmetres al voltant de Sarral, Montbrió de la Marca i Vallverd que es podran fer caminat o corrents. Al final de cada mes es premiarà als tres millors participants de categoria femenina i masculina. A més hi haurà un premi especial a la imatge més seguida a xarxes socials, ja que els participants s’hauran de retratar al punt àlgid de la ruta.

ÀUDIO: El regidor d’Esports de Sarral, Ricard Miquel, explica el funcionament del repte 9de3

El primer d’aquest recorregut s’inicia aquest 1 d’abril, estarà actiu fins al dia 23 d’abril i tindrà com a protagonista el Cogulló amb un recorregut des de Sarral i una distància de quasi 16 quilòmetres. L’activitat es pot fer lliurement i els participants s’hauran d’enregistrar a través de l’aplicació Strava per poder cronometrar el recorregut. També es podrà consultar la ruta amb Wikilok.

El Cogulló serà la primera de les 9 rutes al voltant de Sarral, Montbrió de la Marca i Vallverd (Imatge: Cedida)

Dues noves rutes orientatives al municipi

L’Ajuntament de Sarral també està treballant en la instal·lació de dos nous recorreguts d’orientació amb sortida des de l’alberg del municipi. Els participants hauran de buscar unes valises col·locades estratègicament al llarg del recorregut i sellar els mapes que hauran adquirit prèviament en locals del municipi. Aquest projecte estarà actiu un any i mig i de cara al futur es podria implementar en noves ubicacions.

ÀUDIO: Ricard Miquel detalla les dues rutes que es crearan

Un nou rocòdrom indoor a Sarral

Un altre de les novetats esportives de Sarral és la instal·lació d’un nou rocòdrom a l’interior del pavelló amb unes mesures de 7 metres de llargada i 7 d’alçada dividit en dues parts, una més inicial i l’altra amb més inclinacions i per nivells superiors. L’ús de les instal·lacions anirà inclòs en la quota del pavelló municipal i és necessari portar material propi. El rocòdrom ha tingut un cost d’uns 30.000 euros i es posarà en funcionament el proper 3 d’abril.

ÀUDIO: El regidor d’Esports de Sarral específica com serà el nou rocòdrom