L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà han creat un conveni de col·laboració en matèria de promoció econòmica i desenvolupament local. Concactiva serà l’encarregada de donar al municipi suport tècnic d’assessorament, desenvolupament local i de gestió energètica, entre d’altres.

L’acord es va aprovar per unanimitat durant el ple municipal d’aquest dimecres i contempla un finançament de 13.300 euros anuals per desenvolupar serveis de promoció econòmica, reforçar l’assistència tècnica a la Unió de Botigues, propostes formatives per desenvolupar el teixit empresarial o el seguiment del cens actiu de locals. El programa també preveu implementar el servei de millora i embelliment dels espais i edificis públics dels municipis de la comarca mitjançant la gestió de plans d’ocupació.

Aprovació definitiva del projecte de millora de la xarxa d’aigua potable

Al llarg del ple es van acordar per unanimitat altres punts com l’aprovació definitiva i l’inici de la licitació de les obres del projecte per la millora de la xarxa de distribució d’aigua potable per la reducció de fuites o la proposta d’aprovació provisional del reglament municipal regulador de les agents del servei de vigilància municipal.