El Festival MAIG arriba aquest 2023 a la 10a edició. I per celebrar-ho, més enllà del cap de setmana de concerts, que aquest any serà el 26 i 27 de maig, el certamen ha organitzat diversos actes. El primer d’aquests serà el proper 1 d’abril, amb un monòleg a càrrec de l’humorista català Magí Garcia “Modgi”, que es farà a la Sala Gran del Castell a partir de 2/4 d’1 del migdia. 

El mateix dissabte, però ja a la nit, el Festival MAIG també ha anunciat una festa amb la presència de Madraassoo, UK Ventura i ALDO (aka Te Jodes y Bailas). Els tres DJs punxaran música de club fins a altes hores de la matinada.

Més endavant, el 4 de maig, el festival es traslladarà a Barcelona per celebrar un petit acte de presentació al Rouge Cocktail Club, un dels locals de moda de la ciutat comtal. Finalment, el dissabte 13 de maig, el festival colomí també serà present al Rec Festival d’Igualada amb la programació de diferents artistes.

13 artistes pel 26 i 27 de maig

Fa uns dies ja es va presentar el cartell del Festival Maig, que enguany comptarà amb 13 artistes entre els quals destaquen noms com Pau Vallvé, Cala Vento, Mujeres i Ley DJ. El programa musical el completaran una desena més d’artistes com Rombo, Habla de mí en Presente, Bianca Syeck, DJ Guim, Ciutat, Cucut, Roserona, Aldo i Sideways DJ.