Aquest dilluns va celebrar la jornada professional de la DO Conca de Barberà anomenada CONCArim Barcelona, amb prop de 250 assistents, a la Casa Capell de la capital catalana. Una jornada que ha reunit professionals del sector de la restauració i l’hostaleria, premsa especialitzada i prescriptors i sommeliers.

El showroom va començar a les quatre de la tarda. Fins a les 8 del vespre, els assistents van descobrir noves referències dels cellers participants, que van presentar l’oferta vitivinícola de la comarca, caracteritzada fonamentalment pel segell distintiu de la DO: la varietat trepat. En total, els assistents van poder gaudir de més de cent referències dels 19 cellers participants de la DO Conca de Barberà.

La jornada va tenir la presència i la participació de Ricard Foraster, President de la DO Conca de Barberà, qui va rebre Carmel Mòdol, Secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i Pere Campos, President del Col·legi d’Enòlegs.

Un cop encetat el showroom, a partir de les cinc de la tarda, es va celebrar un tast guiat per representants d’alguns dels cellers participants. Els assistents van tastar noves anyades de referències pertanyents a la DO Conca de Barberà. Uns vins que permeten conèixer en profunditat l’evolució del trepat com a varietat, així com el producte que s’empara sota la DO.