La unió temporal d’empreses Gitsa i Eiffage ha guanyat l’adjudicació dels treballs per urbanitzar el futur polígon logístic de CIMALSA a Montblanc. 

En aquesta primera fase d’urbanització es realitzaran les infraestructures necessàries per acollir el polígon, com ara canalitzacions, subministraments, vials, pavimentació i enllumenat. Tot plegat amb un cost d’execució de 9 milions d’euros, que aportarà íntegrament l’empresa pública de la Generalitat, CIMALSA. 

L’Ajuntament de Montblanc confia que amb l’obra adjudicada, els treballs comencin en breu. El polígon logístic acollirà el segon centre logístic de Bon Preu a Catalunya que, en una primera fase, preveu la creació d’un centenar de llocs de treball. 

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, es mostrava molt “il·lusionat i satisfet” davant la proposta d’adjudicació. “Després del gran esforç que s’ha fet des de l’Ajuntament de Montblanc hem aconseguit, tal com ens vam comprometre, que tota la tramitació administrativa s’hagi resolt en un temps rècord. D’aquesta manera, ara podem celebrar que ens trobem a les portes de l’inici de les obres de construcció del polígon” apuntava Andreu.