Aquest passat cap de setmana, Josep Andreu, alcalde de Montblanc i candidat a l’alcaldia de Montblanc progressa, ha visitat el president Carles Puigdemont al Parlament Europeu a Brussel·les.

Durant la visita, Josep Andreu ha explicat al president exiliat la feina feta des de l’Ajuntament de Montblanc. Concretament, l’arribada de Bon Preu Esclat al polígon de Montblanc, els projectes de rehabilitació a causa dels aiguats, les iniciatives en habitatge, la transformació de la Vall com a porta d’entrada al futur Parc Natural o les subvencions rebudes per restaurar la plaça de sant Francesc i als jutjats.

A més, van posar en comú la nova candidatura que encapçala Josep Andreu, Montblanc Progressa, que ha rebut el suport explícit de Junts per Catalunya.

En el mateix Parlament Europeu, l’alcalde de Montblanc també es va reunir amb Toni Comín que, com Puigdemont, viu exiliat a Bèlgica i és europarlamentari. Comín també va explicitar el seu suport a Josep Andreu, valorant la transformació que ha fet la vila de Montblanc durant l’alcaldia que ha presidit els darrers anys.

Carles Puigdemont i Toni Comín van recolzar la candidatura Montblanc progressa i van manifestar l’adhesió personal a Josep Andreu.