La visita està inclosa dins dels actes organitzats per Concactiva amb alumnes de 4t d’ESO de la Conca de Barberà perquè coneguin el teixit productiu de la comarca i puguin tenir el màxim d’informació per saber cap a on orientar la seva carrera professional.

Aquesta setmana passada la visita la van fer els alumnes de l’Institut Joan Amigó i Callau a l’empresa AMES-Montblanc, on uns 50 alumnes van conèixer el funcionament de l’empresa i els tipus d’ocupació que poden accedir mitjançant formació professional. 

També el mateix dia van visitar les instal·lacions de l’empresa els alumnes que estan cursant ESO al centre de Concactiva dins de l’Unitat d’Escolarització compartida i també alguns participants del programa Singulars, en el qual des de Concactiva s’assessora i es formen joves de la comarca. 

Els alumnes de l’Institut Joan Amigó i Callau van visitar l’empresa AMES (Imatge: Cedida)