Junts per Montblanc ha donat a conèixer qui ocuparà els números 3 i 4 de la seva candidatura per eleccions municipals del 28 de maig.

Gerard Ferré, actual regidor del grup municipal, ocuparà el número 3 de la llista. Fa quatre anys va anar de número 4, una posició que ara ocuparà Cristina Molina, que s’estrena a la candidatura. Tots dos acompanyaran Marc Vinya i Raquel Huguet als primers llocs de la llista.

Molina, de 40 anys, és la secretaria de la junta de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi i també forma part de la junta de l’AFA de l’escola dels seus fills. En l’àmbit professional cal destacar que és experta en recursos humans, és titulada en pedagogia i Màster en Prevenció de Riscs Laborals.

Ferré, a banda de ser regidor de l’Ajuntament des del 2019, també és president de l’Associació de veïns de Prenafeta, membre de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Montblanc i de l’ADF de la vila. Té 32 anys i és responsable de l’àrea de manteniment d’un centre hospitalari.