Des d’inicis d’any, l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc treballa per iniciar el nou servei de Prescripció Social, pensat per fer xarxa a la comarca i poder receptar als pacients activitats socials o culturals per “curar” una malaltia.

La prescripció social és un mecanisme a través del qual un professional de la salut i un pacient identifiquen junts activitats de la comunitat per millorar la seva salut i el seu benestar. Es tracta d’oferir alternatives a la medicalització dels malestars de la vida quotidiana. Per això es vol crear una xarxa amb empreses i entitats de la comarca per tal de poder treballar de forma conjunta i receptar al pacient les seves activitats.

Per a fer-ho possible, es vol organitzar una sessió informativa que servirà com a presentació i explicació d’aquest projecte. La data d’aquesta sessió està per a concretar, per aquest motiu, s’ha fet una crida a entitats i empreses per apuntar-se a “Actius de Salut”

ENTREVISTA

Les membres del CAP de Montblanc Maite del Amo i Dèbora Fernández expliquen a l’EFMR la proposta de prescripció social.