Junts per Catalunya va celebrar el passat dissabte 18 de març a Montblanc la convenció municipalista de la vegueria del Camp de Tarragona. Alcaldables dels diversos municipis del Camp de Tarragona es van trobar a Montblanc per debatre propostes i compartir idees de cara a les eleccions municipals del 28 de maig.

Va presidir l’acte l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, també alcaldable de Montblanc Progressa, formació adscrita a Junts per Catalunya. També hi van participar els caps de llista del partit a Tarragona, Reus, Valls, l’Espluga de Francolí o Mont-roig del Camp, entre d’altres.

Durant el matí es van fer diverses ponències i també van comptar amb el parlament del secretari general de Junts, Jordi Turull, que va aprofitar la seva intervenció per mostrar-se crític amb el Govern de la Generalitat.

ÀUDIO: El secretari general de Junts, Jordi Turull, critica que el conseller Campuzano prometés construir una residència a Santa Coloma de Farners si Rufián sortia escollit alcalde

Turull, durant la seva intervenció, va demanar als caps de llista del partit actitud per les municipals i que no es resignin. I va posar com a exemple de bona gestió la de l’actual alcalde de Montblanc, Josep Andreu.

ÀUDIO: Turull anima als caps de llista de les municipals

 

Aprofitant la visita del secretari general de Junts per Catalunya, la candidatura de Montblanc Progressa va inaugurar el nou local del partit, situat al carrer Major 31.

Jordi Turull va presidir la convenció municipalista de Junts al Camp de Tarragona (Imatge: Cedida)