‘CONCArim Barcelona‘ torna a la gran ciutat per mostrar les referències de la DO Conca de Barberà el proper 27 de març. Hi participaran un centenar de propostes de 19 cellers de la comarca, amb la varietat trepat com a protagonista.

La jornada professional està destinada al sector de l’hostaleria i la distribució, així com a la prescripció i a la premsa especialitzada. La jornada començarà a les 4 de la tarda, a la Casa Capell i s’allargarà fins a les 8 de la nit.

Una hora després d’inaugurar-se el ‘showroom’, a partir de les 5 de la tarda, es farà un tast de cinc referències de la DO Conca de Barberà, obert a tots els assistents. Entre aquestes referències s’hi troben noves anyades i vins que permeten conèixer en profunditat l’evolució del trepat com a varietat i el producte que s’empara sota la DO Conca de Barberà.