La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola ha organitzat una sèrie d’actes per celebrar el Dia Mundial de la Poesia entre els quals destaca la pintura de vidres per part de nens i adults.

Durant tota la setmana del 20 al 24 de març tots els usuaris de la biblioteca municipals estan convidats a triar el poema que desitgin i plasmar-los als vidres de la sala principal. Així, els visitants poden gaudir d’una experiència diferent mentre descobreixen la poesia.

La biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola proporciona les pintures per als vidres i també ofereix altres activitats relacionades amb la poesia, com ara una llista de llibres de poesia per llegir.

Poemes a través de les xarxes socials

D’altra banda, aquest dimarts 21 de març les escoles Vedruna i Martí Poch celebraran la data juntament amb la Biblioteca amb la lectura de poemes a través de les xarxes socials. A més, la consellera de Turisme i Cultura del Consell Comarcal recitarà el poema de Rector de Vallfogona, una obra clàssica de la literatura catalana que s’ha proposat a totes les institucions de les lletres catalanes per celebrar el Dia Mundial de la Poesia.