El festival de Lego de Montblanc arribarà enguany a la seva 6a edició després de 3 anys d’aturada a causa de la pandèmia. Les activitats s’han programat pel cap de setmana del 10 i 11 de juny.

L’espai central del festival segueix sent l’antiga església i claustre de Sant Francesc on hi haurà una mostra de diorames amb temàtiques molt variades i on també s’ubicaran les botigues especialitzades com Broccolibricks de les Borges Blanques, Clicks&Bricks de Montblanc i ToySSpain de Terrassa. També se sumarà l’antic hospital de Santa Magdalena com espai lúdic amb tallers de creació i construcció. 

A més, es recuperaran altres activitats com el concurs de bricks per infants, un joc de pistes pels carrers i places de Montblanc i el sorteig de diversos productes Lego entre tots els visitants que hagin adquirit l’entrada de forma anticipada.

El cartell de la sisena edició de Brickània és el mateix que estava previst per a 2020, dedicat als Guies de Montblanc que complien 20 anys. Va ser realitzat per l’estudi XD Creacions i veu la llum tres anys més tard. Així doncs, només ha calgut actualitzar les dates. 

Les entrades tindran un cost de 5 euros per adults, 2,50 euros per joves de 7 a 13 anys i gratuït per infants i ja es poden adquirir de forma prèvia a www.brikania.cat. Durant el festival el punt de venda d’entrades tornarà a ser una caseta de fusta ubicada a la plaça de Sant Francesc.