L’Espluga de Francolí ha tancat aquest diumenge la desena edició del Casalet Kids que ha programat 10 sessions des del passat octubre entre espectacles i films. En total, uns 800 espectadors han gaudit de teatre, màgia, titelles i cinema.

El mes d’octubre es va iniciar el cicle per primera vegada amb un espectacle itinerant de carrer. La resta de cites han estat al Teatre del Casal i al del Casalet. Hai, la pescadora de somnis” de la companyia Giramàgic ha posat el punt final a aquesta edició.

Al llarg de la temporada les famílies han gaudit de propostes com “Kujira” del Centre de Titelles de Lleida, “La Llàntia Meravellosa” de Festuc Teatre o “Els Viatges de Bowa” de la companyia La Gata Japonesa. També de títols de pel·lícules com “Charlie i la Fàbrica de Xocolata” o “Inside out”.

Enguany, la inversió municipal s’ha ampliat, destinant a aquest cicle 10.000 euros. Una inversió suportada parcialment pel sistema de subvenció de Programa.cat del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que s’adquireix gràcies a la utilització del Teatre del Casal com escenari dels espectacles teatrals.

El Casalet Kids ha tancat la desena temporada (Imatge: Cedida)