El Museu Comarcal de la Conca de Barberà acull, des del 4 de març, la dinovena edició de la Mostra d’Art Jove de la Conca, organitzada per l’Oficina Jove de la Conca amb el suport del museu i de l’Ajuntament de Montblanc.

La mostra exposa enguany l’obra de la montblanquina Ariadna Margalef. L’Ariadna combina una sèrie de treballs de pintura en diferents suports inspirats en la seva quotidianitat, tant de situacions o objectes que l’envolten, com del seu propi cos o el de persones properes a ella. Ella ha estudiat a l’Escola Massana de Barcelona i actualment està cursant els estudis d’Història de l’Art a la Universitat de Barcelona.

ÀUDIO: Ariadna Margalef explica que podran veure els visitants en l’exposició

La mostra s’ha convertit, en aquests gairebé vint anys de trajectòria, en un aparador per a joves artistes de la comarca que, en moltes ocasions, exposen les seves obres per primera vegada. Margalef destaca que és una oportunitat per enriquir-se. I és que a banda d’exposar a Montblanc, la Mostra d’Art Jove també viatjarà a l’Oficina Jove del Baix Penedès i també a una exposició conjunta a Tarragona amb diversos artistes del territori.

ÀUDIO: Ariadna Margalef parla de la Mostra d’Art Jove

L’exposició es podrà veure fins al 19 de març al Museu Comarcal de la Conca de Barberà. Aquest divendres es fa la inauguració oficial a les 6 de la tarda. Durant aquest cap de setmana, a més, l’artisita farà una visita comentada a l’exposició. Serà dissabte a les 6 de la tarda i diumenge a les 12 del migdia.