El grup de Junts per l’Espluga inicia una gira de precampanya per les zones i barris del municipi per conèixer les idees i projectes que proposen els veïns i veïnes. Unes convocatòries obertes a tota la ciutadania sense reserva prèvia.

Una fórmula que ja es va utilitzar l’any 2019 i amb la qual el grup municipal vol “aposta per treballar al costat de la gent, amb la finalitat de recollir-ne demandes, contactar per treballar qüestions de forma conjunta i debatre sobre què es vol per a l’Espluga de Francolí en un futur proper”, segons paraules del seu comunicat.

Les trobades s’iniciaran al vestíbul del Teatre del Casal el 16 de març amb veïns i veïnes de la Urbanització del Casal, Espluga Park, carrer Joan Amades i disseminats. La següent jornada serà el 21 de març al carrer Templaris número 11 amb els habitants del Capuig i el Castell. L’endemà, 22 de març, serà el torn de la zona centre del poble i la Font Baixa amb trobada al pati de l’Antic Hospital. L’última de les convocatòries serà amb els veïns i veïnes de la urbanització Carreras el 28 de març a l’Antiga Caserna de la Guàrdia Civil. Tots els actes es faran a 2/4 de 8 de la tarda.