Entre els actes per celebrar el Dia Internacional de les Dones, el Departament d’Empresa i Treball ha organitzat un acte per posar en valor el paper de la dona en el sector turístic en el qual ha participat la montblanquina Marta Pedra Blasi, propietària del celler Vins de Pedra.

Des del pavelló Mies van der Rohe, a Barcelona, i amb la periodista Montse Virgili Treig, directora del programa de Catalunya Ràdio Les dones i els dies, la trobada ha permès conèixer l’experiència de Marta Pedra Blasi, propietària del celler Vins de Pedra però també de Mireia Font i Vidal, propietària de Casa Leonardo (Senterada), Maria Àngels Serra Galve, directora de Chias Marketing i Beth Cobo Rodríguez, propietària de l’agència de viatges Trescàlia.

De la població ocupada en turisme a Catalunya, 202.700 són dones i l’hostaleria és una de les activitats que ha creat més ocupació femenina els darrers trimestres. Per aquest motiu, des de Turisme s’estan impulsant accions com aquesta o l’edició del llibre “Dones i Turisme. Pioneres del sector” que també s’ha presentat aquest 8M.