Intèrprets: Marta Josa i Andrea Camacho. Convidada: Albert Cereza

Hi ha pocs llocs a Catalunya on es puguin veure alhora les 4 espècies de voltors presents al territori: voltor comú (Gyps fulvus), voltor negre (Aegypius monachus), aufrany (Neophron percnopterus) i trencalòs (Gypaetus barbatus).

Però nosaltres les vam veure totes en un matí. On? A la Serra de Boumort, al Pallars Jussà. Aquí és on treballa l’Albert Cereza, ambientòleg i propietari de Salvatgines, una empresa dedicada a l’observació de fauna i diferents serveis ambientals.

Avui l’Albert no només ens explica la importància d’aquestes aus carronyeres, sinó que li dona la volta a la mala visió que es té sobre aquestes aus i a més opina sobre el conflicte amb la ramaderia.

Escolta aquest episodi si vols saber per què els voltors són tot el contrari al que la gent imagina.