https://www.youtube.com/watch?v=xajUX8fccSg&ab_channel=MestresCervesers

El passat mes de novembre una desena de membres del grup espluguí Tratea Teatre van participar en el rodatge de la cervesa 1640, una nova variant nascuda de la marca Mestres Cervesers Catalans elaborada de forma 100% natural que va néixer a finals del 2022.

L’empresa Red Peppers, amb la participació del també espluguí Pau Griñó, va ser l’encarregada de la gravació i edició del vídeo promocional, motiu pel qual va contactar amb el grup de teatre espluguí pel rodatge. Al videoclip s’hi van sumar altres actors per representar certs perfils que quedaven per cobrir.

Al vídeo s’hi pot veure com els protagonistes es reuneixen als afores del Palau Margalef, a Torregrossa per celebrar una trobada familiar. L’anunci es va gravar en un sol matí el mes de novembre.