Aquesta setmana Bombers de Montblanc ha iniciat la primera de les 4 xerrades programades amb cossos d’emergència de la Conca de Barberà per millorar la coordinació entre els diferents actors i alhora el servei que es dona a la ciutadania.

La sessió va constar d’una formació d’una hora on bombers va exposar les necessitats d’organització en cas d’emergència. Durant la segona part es va debatre sobre la col·laboració entre els diversos serveis. La jornada es repetirà tres vegades més durant el mes de març amb més treballadores d’emergències de la comarca.

Durant la jornada es van tractar protocols d’actuació en situacions com incendis urbans, fuites de gas, recerques o accidents de trànsit, entre d’altres. Entre els col·lectius s’hi trobaven Mossos d’Esquadra, Policies Locals, Vigilants Municipals, SEM, Agents Rurals, Protecció Civil, ADF’s, EPAF Montblanc i Bombers Voluntaris de la Conca de Barberà.