Aquest passat dissabte la Sala Àcrata va canviar oficialment d’ubicació traslladant el seu local a l’avinguda de la Conca 35 de Sarral on s’ha habilitat l’espai per poder fer diverses disciplines artístiques alhora. També s’ha afegit un taller de ceràmica amb el professional Albert Soler que se suma a l’espai de circ a càrrec d’Ariana Juncosa. La reobertura es va dur a terme amb una inauguració amb centenars d’assistents.

Per celebrar-ho es va realitzar un taller de ceràmica i de circ per famílies amb més de cinquanta assistents, un vermut musical amb Jorako Jungle i Dj Rustikal & Friends i un dinar popular que va esgotar existències i una Jam Session d’Hula Hop amb Gisela de Foc que va agrupar una vintena d’infants i adults.

El punt final de la programació va ser el Cabaret Àcrata, un espectacle per a mostrar les diferents disciplines circenses amb artistes del territori. Va haver-hi més de cent trenta espectadors. Artistes com la mateixa Ariadna Juncosa al cable d’equilibris, la solivellenca Aina March dominant les teles i fent l’obertura de l’espectacle, el sarralenc Arnau Botet, artista amb l’equilibri d’objectes i amb els malabars, l’artista Jujuflow amb l’art de la contorsió, l’Alessia de Viral Circus damunt el trapezi i la gran Mafi presentant l’espectacle i dinamitzant les actuacions.