El Festival Maig celebrarà els propers 26 i 27 de maig la seva desena edició a Santa Coloma de Queralt. Un aniversari que se celebrarà amb un cartell on destaquen noms com Pau Vallvé, Cala Vento, Mujeres i Ley DJ. El programa musical el completaran una desena més d’artistes com Rombo, Habla de mí en Presente, Bianca Syeck, DJ Guim, Ciutat, Cucut, Roserona, Aldo i Sideways DJ.

Entre els caps de cartell, Pau Vallvé és un dels noms consolidats del panorama musical català que tot just estrena nou disc; Cala Vento és una banda composta per Aleix Turon i Joan Delgado, habituals en la majoria de festivals i sales arreu del territori espanyol; Mujeres, grup amb 10 anys de trajectòria, aprofitarà la data per presentar nou disc i el valencià Ley DJ serà present amb els seus xous que fusionen indie amb electrònica.

Dels 13 artistes i grups convidats al Festival MAIG n’hi ha tres amb arrels colomines. Es tracta de Ciutat, el projecte en format banda de Guillem Bergadà aka Guim i el seu soci musical JP Sunshine, els quals ja formen part del cartell del Primavera Sound d’enguany. ALDO, l’alter ego enfocat a la música de club de Jordi Aldomà, també conegut com a Te Jodes y Bailas DJ, també formarà part del cartell d’aquesta desena edició.

Actes previs al Festival

El proper dissabte 1 d’abril s’iniciaran els actes de celebració d’aquesta desena edició amb diferents esdeveniments a Santa Coloma de Queralt. El 4 de maig, el festival es traslladarà a Barcelona per celebrar un petit acte de presentació al Rouge Cocktail Club, un dels locals de moda de la ciutat comtal. Finalment, el dissabte 13 de maig, el festival colomí també serà present al Rec Festival d’Igualada amb la programació de diferents artistes dins del festival de moda i gastronomia de la capital de l’Anoia.