El ple de l’Ajuntament de Montblanc celebrat aquest dimecres 1 de març va servir per aprovar el programa de gestió ètica pel control de les colònies felines de la vila. El document aprovat estableix quines són les bases per garantir una correcta gestió de les colònies gats del municipi.

Amb aquest document, a més, l’Ajuntament podrà optar a subvencions que ajudaran a realitzar aquesta tarda, que a Montblanc fa l’associació Gat i Gos.

ÀUDIO: El regidor de Salut Pública de Montblanc, Santi Porta, detalla la situació

ÀUDIO: La presidenta de l’Associació Montblanc Gat i Gos, Glòria Rovira, explica la importància d’aquest pas

El ple també va donar compte de la liquidació del quart trimestre del 2022. L’alcalde, Josep Andreu, es va felicitar del bon estat de la tresoreria de l’Ajuntament de Montblanc, que, apuntava, actualment té 2 milions d’euros a caixa, una xifra mai vista va apuntar. També es va explicar que el període mitjà de pagament és ara de 5,5 dies.

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, lloa la situació actual

Des de l’oposició, tant Junts per Montblanc com Esquerra, van assegurar que faran valoració de tot l’any 2022 quan estigui tancat, a finals de març. El regidor Cesc Viñas, però, ha recordat que hi ha 260.000 euros en factures del 2022 que s’han pagat aquest 2023.

ÀUDIO: El regidor d’Esquerra a l’Ajuntament de Montblanc, Cesc Viñas, recorda que hi ha factures del 2022 endarrerides

El ple de l’Ajuntament de Montblanc també va aprovar per unanimitat una moció de suport al 8M, el Dia Internacional de les Dones.