El primer cap de setmana de concurs ha estat un èxit per les alumnes de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí. La vintena de participants es van traslladar fins a Blanes per inaugurar la temporada guanyant 10 medalles d’or, 6 de plata i 1 de bronze.

El concurs de dansa Vila de Blanes es va tancar amb premi a totes les coreografies presentades per l’escola espluguina. Concretament, les peces “Spirit Affini” d’Emma Bonet i Arlet Fabregat; “Las Señales de tus Ojos” d’Èlia Romero; “Sortilegio” de Júlia Gil i “Ineffable” de Carlota Lafuente van aconseguir el primer premi i la millor puntuació de la seva categoria.

També es van endur un primer premi “KAIZEN” del grup de dansa contemporània; “Beethoven” de Queralt F., Guiomar M. i Carlota L.; “Dance is the Answer” de Roger Carayol; “Delighted” de Guiomar Morales; “A Case of You” d’Emma Bonet i “Arcangel” d’Arlet Fabregat. En segona posició van quedar les actuacions de “Kintsugi” d’Èlia Romero i Roger Carayol; “Rescue Me” d’Alicia Dumall; “Ikigai” de Mariona Figueras; “Forest” d’Alina Soler; “O meu Amor” de Júlia Gil i “Meraki” de Laia Remolà. Finalment, es va endur un tercer premi “Psycho” d’Enya Dengara.

També destaca una beca de formació d’un curs d’estiu per Júlia Gil. Durant el certamen les alumnes també van poder gaudir d’una classe magistral de dansa clàssica i contemporània que es van realitzar amb el jurat del concurs.