Fa uns dies es va inaugurar a la plaça Padreny de Sarral una estació lúdica permanent i adaptada també per a persones amb mobilitat reduïda instal·lada ben a prop del recinte escolar. Els elements de jocs es troben integrats en cubs de metacrilat blanc que acullen diferents jocs com una diana, una oca, un laberint o un tres en ratlla.

La instal·lació funciona amb imants i només és necessari un element metàl·lic, com una moneda, per poder-hi jugar. L’estació compta també amb dos punts de càrrega de dispositius electrònics que funcionen gràcies a dues plaques solars que s’hi troben instal·lades al capdamunt. També hi ha uns calaixos ben protegits de la pluja on s’hi troben llibres infantils i alguns per a públic general que han estat donats per la Biblioteca Mossèn Tomàs Capdevila.

Al voltant s’han col·locat plantes per naturalitzar l’espai i dues grans torretes amb l’objectiu de plantar més elements vegetals per donar un toc més natural a la plaça Padreny.

La nova zona de jocs està situada a la plaça Padreny (Imatge: Cedida)