La Cambra de Comerç de Reus i l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí impulsen dos nous tallers adreçats a comerços i empreses del municipi que tenen per objectiu donar a conèixer els avantatges i beneficis que ofereix la digitalització per als establiments comercials.

El dimecres 15 i dijous 23 de març de 2023, els comerciants que estiguin interessats a conèixer i aprendre a fer servir Google My Business i Whatsapp Business podran participar en aquesta nova formació que tindrà una durada total de cinc hores i que consolida el programa de formació continuada.

Els tallers serviran perquè els comerços preguin consciència de l’ús d’aquestes aplicacions per fer visible el seu negoci. En el vas de Google My Buisiness s’aprendrà a crear, gestionar i actualitzar un compte i es posarà en coneixement de les empreses l’ús de WhatsaApp Business per connectar de manera instantània amb els clients.

Uns tallers en un format presencial, a la sala polivalent de l’Oficina de Turisme de l’Espluga, a la Plaça del Mil·lenari, 1 en dues sessions: el dimecres 15 de març de 3 a 2/4 de 5 de la tarda i dijous 23 de març d’1 del migdia a 5 de la tarda. Les inscripcions es poden fer a través del correu empreses@cambrareus.org o al telèfon 661 317 564. Tindran prioritat les empreses que ja hagin participat en les darreres formacions. Inscripcions obertes fins al dilluns 13 de març de 2023.