Un any més, el SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) ha organitzat un seguit d’activitats per tal de commemorar el 8 de Març, el Dia Internacional de les Dones. L’acte comarcal tindrà lloc el propi dimecres 8 de març de 2023 de 6 a 2/4 de 9 de la nit al Consell Comarcal. Primerament, les representants de les associacions de dones de la Conca de Barberà llegiran el manifest. Seguidament, hi haurà una actuació musical a càrrec d’Ellas Music Band. L’aforament serà limitat.

Des de l’1 de març i fins al dia 26 de març de 2023 es farà el recull de textos “Escriu per la igualtat”, el qual és obert a la ciutadania major de 16 anys. Les bases es poden consultar online.

Per altra banda, es faran unes activitats adreçades a l’alumnat de 3r a 6è de primària i d’ESO de tots els centres educatius de la comarca. Consistirà en la recollida de dibuixos “Dibuixem la igualtat” i es durà a terme de l’1 al 26 de març de 2023.

Per últim, des del Consell Comarcal de les Dones, es publicarà un vídeo sobre el significat que té per a les Associacions de Dones el 8 de març.