Marc Vinya i Raquel Huguet seran els caps de llista de Junts per Montblanc a les properes eleccions municipals. L’objectiu és treballar amb un model de “governança compartida” si arriben a l’alcaldia.

Fa quatre anys, Vinya i Huguet ja ocupaven la mateixa posició a la llista electoral, anaven de número 1 i 2 respectivament. Ara, però, han volgut reforçar aquest treball compartit, fent tàndem com a candidats, amb un lideratge compartit. I de fet, ho han exemplificat de manera literal aquest dimecres durant la roda de premsa que han celebrat, on han arribat amb un tàndem motoritzat.

ÀUDIO: El cap de llista de Junts per Montblanc, Marc Viña, explica aquest format

ÀUDIO: La cap de llista de Junts per Montblanc, Raquel Huguet, reforça aquesta proposta

Asseguren que Junts per Montblanc serà una candidatura 100% municipalista. Tot i això, per mantenir els drets electorals del PDeCAT que ara ostenten, estan estudiant integrar-se a una coalició on s’aplegaran prop de 200 candidatures properes a l’òrbita post-convergent. Diuen que l’objectiu és formar part de la coalició, però el lideratge serà totalment municipal.

Els dos candidats han explicat que estan treballant en la confecció de la llista electoral que aplegarà, diuen, moltes cares noves. Junts per Montblanc també ha anunciat que ha dissolt l’associació que portava el mateix nom, ara que ja estan legalment constituïts com a partit polític local.