Omnium Conca de Barberà i la Baixa Segarra acull per segon any la Mostra dels premis VOC (Versió Original en Català), un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana. L’any anterior els films es van poder veure a Montblanc i l’Espluga de Francolí i en aquesta edició es traslladaran a Vimbodí i Poblet i Santa Coloma de Queralt.

La primera cita tindrà lloc al Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt, el dissabte 25 de febrer a les 6 de la tarda, amb la sessió “Abismes quotidians” de 78 minuts de durada i la projecció de 5 curtmetratges. A l’acabar hi haurà un breu col·loqui amb Júlia Coldwell, autora d’un dels curtmetratges d’aquesta sessió.

L’altra sessió es durà a terme al Cinema Foment de Vimbodí i Poblet el diumenge 5 de març a les 7 de la tarda. En aquesta ocasió es projectarà la sessió “Cossos en moviment”, també amb 5 curtmetratges i una durada de 84 minuts.  

Les dues sessions presencials seran gratuïtes, només cal reservar l’entrada a la web dels Premis VOC, i totes les persones assistents podran tenir accés al procés de votació del premi del públic que es farà posteriorment a la visualització.