Aquest dimarts s’inicia el programa d’activitats “Activa’t a la biblioteca” a la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí. El programa inclou dues activitats setmanals per a públics diferents. 

En primer lloc, cada dimarts de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 es durà a terme un taller de tècniques d’estudi i impuls de la llengua catalana dirigit a nens i nenes a partir de 8 anys. Serà un espai d’aprenentatge per afavorir les habilitats socials dels infants i promoure l’ús de la llengua catalana a través de jocs o de la visualització de curtmetratges. 

Per altra banda, cada dimecres d’11 a 12 del matí tindrà lloc un taller de digitalització i eines bàsiques útils per al dia a dia dirigit a la població adulta, especialment a persones nouvingudes. L’objectiu de l’activitat és presentar les eines i recursos digitals de comunicació més utilitzats i aprendre el seu funcionament, com per exemple descarregar-se i fer servir l’aplicació de l’Ebando o rebre suport per realitzar tràmits a través d’internet. 

Totes les activitats són gratuïtes i no és necessari realitzar inscripció prèvia.