Els Jo que sé viatgen ha estat la comparsa guanyadora de la desfilada de disfresses del Carnaval de l’Espluga d’aquest dissabte a la nit al pavelló del Casal. Les seves avionetes, gasolineres i controladors aeris són els qui van rebre més punts per part de les 16 comparses que van participar en la passarel·la, però es van imposar a molts pocs punts dels segons, el Picapolls amb l’enterrament de la reina Elisabet I d’Anglaterra. Aquestes comparses es van endur 700 i 600 euros, respectivament.

El podi de la desfilada del pavelló, amb 400 euros, el van tancar els artistes de música dels Runa amb el seu peculiar “Got Talent”, que el dia abans ja s’havia posat el públic a la butxaca. Els bombers dels Xu-minuts van ser quarts amb un premi de 300 euros i el cinqué lloc es va repartir entre dues comparses que van obtenir el mateix nombre de vots: No tenim planeta B i Western Francolí. Aquest darrer premi queda, finalment, en 100 euros per a cada grup.

Els premis de la Rua de les Mil Mil Disfresses, mentrestant, es donaran a conèixer i s’entregaran dimarts al vespre durant la crema del Carnestoltes. El Carnaval espluguí va implicar dissabte un total de 20 comparses i més de mig miler d’inscrits. Al sopar del pavelló del Casal s’hi van reunir més de 400 persones i la nit va acabar amb la festa al mateix espai amb la música de DJ Moya i DJ Astèrix.

Diumenge a la tarda, el torn dels més petits

Aquest diumenge, a dos quarts de 6 de la tarda, arriba l’hora dels més petits amb el Carnaval Infantil. Se celebrarà al Jardí dels Francolins amb la companyia La sal dels mars que oferirà l’espectacle “Danses esbojarrades”. En acabar, hi haurà coca amb xocolata desfeta, gentilesa de la Residència Jaume I i la Comissió Cívica del Carnaval.

Aquesta nit a l’EFMR podreu trobar les fotografies de la rua