La nit d’aquest divendres Sarral i més concretament la Solana, es van convertir en l’espai elegit per una rave internacional. Aquest tipus de festes il·legals a l’aire lliure solen ser multitudinàries i durar diversos dies. L’Ajuntament de Sarral no ha pogut confirmar el nombre de participants, però la xifra arribaria a centenars i inclús un miler de persones, moltes d’elles estrangeres.

Un veí de Sarral va avisar al consistori cap a quarts de 10 de la nit de divendres de l’afluència atípica de camions i furgonetes de grans dimensions cap a l’Ermita dels Sans Metges i d’allà cap a l’espai de la Solana. L’Ajuntament va informar els Mossos d’Esquadra dels fets. Des d’ahir s’estan fent controls de drogues i alcoholèmia. Una persona ha sigut detinguda per colpejar un agent dels Mossos d’Esquadra amb el cotxe.

El soroll i la música s’han escoltat durant tota la nit a pedanies de Sarral com Montbrió de la Marca. A més els camions i furgonetes es troben aparcats pels camins i carrers del municipi. A causa d’aquesta situació el consistori ha tallat el camí que arriba a la Solana des de l’Ermita dels Sants Metges. La policia manté controls als accessos per evitar l’arribada de més persones i identificar-los, tot i que es tracta d’una zona boscosa i això dificulta la vigilància dels agents.