Desfilada i exhibició d’artistes internacionals aquest divendres al Teatre del Casal de l’Espluga durant la gala Runa’s Got Talent organitzada per part d’una de les comparses del carnaval espluguí. Al llarg d’hora i mitja llarga, desenes d’integrants de l’agrupació van encarnar els personatges més reputats de l’escena musical actual, amb alguna incorporació també del segle passat.

Amb bona part del teatre ple i entregat a l’acte, el certamen musical va combinar actuacions en “rigorós playback”, amb videoprojeccions, les deliberacions del jurat expert i un parell d’actuacions de màgia. Els encarregats d’avaluar les actuacions van ser, allà in situ, Marta Padilla, Dani Casanovas, Olga Edurne i Risto Mariquinyo. A més a més, també es van incorporar les puntuacions d’un jurat internacional que va passar, entre d’altres, per les Filipines, el Pakistan, Romania o Colòmbia. El veredicte final, en aquest cas des de Catalunya, el va donar un alt càrrec del Govern català. Clarament, van guanyar Les Rosalies amb Raw Alejandro.

Galeria d’Imatges