El Carnaval ja ha donat el tres de sortida a l’Espluga de Francolí. Aquest dijous ja es va deixar veure pels principals carrers del municipi en un recorregut amb la seva carrossa per donar la benvinguda a la festa més esbojarrada de l’any. Aquest divendres la festa ha continuat visitant els centres educatius del municipi.

El Rei Carnestoltes ha iniciat el seu recorregut de festa i xerinola a les 11 del matí a l’escola Vedruna on petits i grans s’han disfressat per rebre a sa majestat. Al migdia i per primer cop en anys la comitiva de Carnaval s’ha apropat fins a l’institut Joan Amigó on ha continuat la festa amb balls i demostracions per part de l’alumnat. A la tarda l’escola Martí Poch ha sortit al patí per mostrar les disfresses amb inspiració artística que han confeccionat els nens i nenes. La festa ha finalitzat amb una visita als més petits a la Llar d’Infants Municipal.

D’aquesta manera es recupera la plena normalitat dels actes de Carnaval. Aquesta nit serà el torn de la gran gala Runa’s Got Talent, una paròdia dels concursos musicals televisius que comptarà amb l’actuació d’un ampli ventall d’”artistes internacionals” interpretats per membres de la colla, amb moltes complicitats externes, que promet diversió i moltes sorpreses.