Aquesta setmana s’ha presentat oficialment la nova pàgina web de l’Ajuntament de Sarral. El nou emplaçament destaca davant l’anterior pel seu disseny integrador, accessible, endreçat i visualment net. Actualment es pot accedir a la nova pàgina web des d’un enllaç més curt i amb un domini català: www.sarral.cat

No només ha canviat la porta d’accés, sinó que tot el concepte general del nou espai virtual de l’Ajuntament acull una nova dinàmica que quan és consultada des dels dispositius mòbils troba la seva disposició dissenyada per a ser fàcilment accessible i poder fer els tràmits i consultes pertinents de forma còmoda i ràpida.

La nova web també està feta des d’un programari que permet fer modificacions i actualitzacions sempre que es cregui necessari. És per això que el personal de l’Ajuntament ha rebut formació específica per a dur a terme aquesta tasca de manera autònoma.

La nova web incorpora diversos apartats (Imatge: Cedida)

Nous apartats

Hi ha nous apartats en la nova web de la institució sarralenca, com l’apartat de restauració i allotjament, on s’hi poden trobar detallades i amb imatges totes les empreses i establiments del municipi. També s’hi detallen rutes de senderisme, les entitats, un apartat de notícies actualitzat, tota la cultura tradicional i popular del territori i una agenda que mostra d’una manera molt entenedora la programació passada i futura del municipi.

El disseny de la web ha estat dut a terme per l’empresa éDissenys i Sonosmedia, mentre que el contingut que hi apareix va ser redactat per Impuls Comunicació, una empresa que quan estava en actiu era l’encarregada de donar suport a l’Ajuntament en aquest àmbit amb la col·laboració de Damià Amorós i Albareda. Totes dues empreses són del territori, ja que sempre ha estat prioritat d’aquest govern la col·laboració entre agents de la comarca.