Endesa ja ha resolt la incidència que ahir va deixar sense llum prop de 850 veïns durant vuit hores. A les 4 de la matinada la companyia ha pogut resoldre el problema.

Els veïns afectats, però, van tornar a tenir llum a partir de les 9 del vespre, gràcies a la instal·lació de dos generadors que van donar servei de manera provisional.

La incidència va tenir lloc cap a la 1 del migdia. En aquell moment, va afectar a 3.600 veïns. En poca estona es va resoldre part de la incidència, i els afectats van baixar a 2.200. La resta d’afectats, prop de 850, no van recuperar la llum fins a les 9 del vespre, després de vuit hores sense servei. Endesa va instal·lar dos grups electrògens, un a les 5 de la tarda i l’altra a les 9 del vespre.

Aquest matí, tècnics d’Endesa encara treballaven per cobrir els forats on han treballat per trobar la incidència, al carrer del Casal. Fonts de la companyia expliquen que es van desconnectar dues línies elèctriques de mitjana tensió i que això va provocar la incidència.

L’Ajuntament de Montblanc va estar durant tot el dia pendent de la incidència, i fins i tot van instal·lar un grup electrògen al CAP de Montblanc per garantir el seu funcionament, sent un servei essencial.