El passat dissabte 11 de febrer de 2023 va finalitzar a Perafort la Fase comarcal d’Escacs del Tarragonès, organitzada pel Consell Esportiu del Tarragonès i la Delegació d’escacs de la Federació. Una competició que es va iniciar el 28 de febrer i es va finalitzar aquest passat cap de setmana amb bons resultats pels 5 jugadors del Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí que hi van participar. Concretament, el club es va endur el trofeu per equips pels bons resultats dels seus jugadors.

Arnau Trullols va quedar en primera posició de la Categoria Aleví amb 6 punts dels 6 possibles. També en la categoria Aleví, Martí i Pol Pérez van aconseguir 4 punts dels 6 possibles, aconseguint un 8è i un 5è lloc general i en el cas de Pol Pérez el 3r lloc no federat. Rut Carreras, en la categoria Benjamí, va aconseguir 4 punts dels 6 possibles i el 9è lloc general i 3r no federat i Lola Fernández, en categoria Prebenjamí va aconseguir 4 punts dels 6 possibles, aconseguint un 4t lloc general i 1r lloc no federat.

En total, hi van participar un centenar de jugadors de Tarragona, Torredembarra, Cambrils, Vila-Seca, Reus i l’Espluga, entre altres poblacions.